Padelkläder

Letar du efter nya padelkläder från en dam eller herrkollektion? Vi har samlat våra favoritplagg här nedanför, du kan hitta allt från en padeltröja med tryck till snygga funktionskepsar. 

Padelkläder Herr

Padel shorts Herr

Ett par snygga och funktionella padelshorts från Meprodukter.se. Dessa short är perfekta padelkläder för dig som letar efter optimal rörelsefrihet och den stilrena designen passar perfekt tillsammans med en padeltröja med tryck.

Padel t-shirt

En snygg och stilren padel t-shirt i mjuk bomull. Den gråa färgen tillsammans med trycket på bröstet gör plagget från OJ Padel populär bland många spelare. 

Padelskärm

En skärm från World padel tour sortimentet, skapad av Bullpadel. Denna skärm bjuder på en snygg kontrast mellan ljusa och mörka färger och skärmen hjälper dig att hålla fokus när du spelar.

Padel Piké

Ett oerhört prisvärt plagg från Ullared. Den neongröna färgen säkerställer att du kommer stå ut bland dina träningskompisar. Och när du ändå besöker Ullared så finns möjligheten att testa och utöka din padelkollektion.

T-shirt från RS

Extremt bekväm t-shirt i modal som är ett av de mjukaste och bekvämast material du kan bära. Om du någonsin testat ett modal plagg är det en stor chans att du inte vill gå tillbaka till bomull.

Mörkgröna padelshorts

Dessa elastiska shorts passar perfekt till padel och den mörkgröna färgen går bra att kombinera med flera olika färger som svart och vit.

Padelkläder Dam

KMBT Padel

En unik t-shirt från kombatpadel.com. De tre färgerna gifter sig tillsammans med logotypen från Kombat Padel. Ett perfekt plagg för dig som vill stå ut lite extra

Padel shorts

Vita padelshorts I funktionsmaterial. Du kan själv välja ett eget tryck i samband med att du beställer. Materialet ger möjlighet till effektiv reglering av kroppstemperatur

Padeldress

En rosa padeldress i polyester från Salming. Designen jobbar med att framhäva självförtroende och kvinnlighet utan att tappa funktionaliteten.

Padelkjol

En marinblå kjol från Stiga. Med hjälp av inbyggda shorts och en sprund i sidan kan du röra dig obehindrat utan att oroa dig för hur plagget sitter. Materialet är stretchigt vilken ger kjolen en bekväm och säker passform.

Padeljacka

En snygg damjacka från OJ Padel. Fickorna har dragkedjor vilket ger dig möjligheten att förvara mobil och likande utan risk för att de ramlar ut.

Padelkeps

En klassiskt padelkeps med Barrekologga. Kepsen är skapad av premiummaterial och väldigt slitstark. Kepsen kommer även med en förböjd skärm och ett kvalitativt metalspänne.

Padeltröja med tryck

Utrusta dig för framgång på banan med högkvalitativa padelkläder från Anderzson.se, din destination för att kombinera stil och prestanda. Oavsett om det gäller spel eller träning, är rätt klädsel avgörande för rörelsefrihet och komfort. I deras sortiment hittar du allt från funktionsstärkande padelshorts till sportstrumpor. Särskilt eftertraktade är deras padeltröjor, inklusive den populära padeltröjan med tryck som låter dig göra ett personligt avtryck samtidigt som du njuter av spelet. Upptäck hela utbudet av padeltröjor idag och ta ditt padelspel till nästa nivå.

Köp rätt padelkläder

När du köper padelkläder är det viktigaste att du trivs i kläderna och att de än anpassade för fysisk aktivitet. I många fall kan du köpa vilka sportkläder du vill men köper du specifika padelkläder kan du vara trygg med att de kommer att fungera perfekt. Om du ska lägga extra tid på dina kläder eller utrustning rekommenderar vi framför allt att du hittar ett par stabila padelskor för att minska risken för skador. Se kan du läsa vår artikel Bästa padelracket för nybörjare för att hitta ett padelracket som passar bäst för dig.