Padel Zenter – Nästa destination: Örebro

padel zenter

En av vår tids största idrottsstjärnor fortsätter nu sin framfart inom padelvärlden i och med nyetableringen av Padel Zenter i Örebro. Få kan ha undgått PZ’s snabba expansion med hallar i både Stockholm, Jönköping och Båstad som slog upp förra året. 2020 har börjat i rask takt och bygget av det nya centret i Skövde är i fullgång. Nu väntar nästa etablering och lotten har den här gången fallit på Örebro.

Snabb utveckling för padel i Sverige

Från Markus Rosenberg och Andreas Lilja till Zlatan Ibrahimovic. Listan på idrottsprofiler som gör karriär inom padel kan göras lång. Inte som spelare då såklart. Den kanske största av dom alla väntas nu göra intåg i ännu en stad, med förhoppningen om att kunna växa med än fler Padel Zenter framöver. Kan nästa destination bli Eskilstuna? där vi i dagsläget även hittar Stiga Padel Center. Det nya centret i Örebro väntas hur som helst stå klart i slutet av 2020.

I Slutet av 2020 beräknas ett helt nytt PZ stå klart i Örebro med nio banor i absolut toppklass

Padel Zenter Örebro

Padel Zenter ser ut att få stor konkurrens i Örebro

I dagsläget finns det runt 20-30 padelbanor i Örebro och däribland Sveriges största padelcenter i Örebro Padelcenter. Men nu ser en hel del nyetableringar ut av var på väg. Zlatan väntas som sagt öppna ett nytt Padel Zenter med 9 nya padelbanor, Örebro Padelcenter har spikat två ny hallar för att utöka antalet padelbanor och Padelonly väntas bygga 12 padelbanor i Örebro till sommaren. Ett grymt stort utbud för spelare i den nya padelstaden(?) med andra ord. Förhoppningsvis så får vi se ett och annat center som även erbjuder padel utomhus framöver också.