Vanliga frågor

Vad är Padlet.se?

Padlet.se är en sida för inspiration, information och recensioner av produkter inom padel. Målet är att vi ska få chansen att sprida och dela kunskap, nyheter och upplevelser tillsammans med er läsare!

Säljer ni några produkter?

Nej, i dagsläget säljer vi inga produkter på Padlet.se utan alla produkter som vi hänvisar till finns hos olika återförsäljare varpå vi använder affiliate-länkar. Det finns planer på att själva börja sälja produkter på sidan i framtiden men det är inget som är aktuellt idag.

Vad är Affiliate?

Affiliate är en prestationsbaserad form av digital marknadsföring. Vi använder oss av ett antal större affiliatenätverk och återförsäljare för att kunna hänvisa er till ett så brett utbud av produkter som möjligt utan att tappa kvalité.

Vart kan jag vända mig med frågor om produkterna?

Då vi själva endast recenserar och skriver om produkter och inte har något ansvar rörande produkterna i sig så hänvisar vi alla frågor till dom varumärken och återförsäljare som är ytterst ansvariga för bäst respons.

Stämmer alla priser?

Generellt ja. Vi förbehåller oss dock rätten att inte ta ansvar för att dom priser som visas på sidan inte stämmer. Vi försöker hålla sidan uppdaterad i den mån det går.